Trwa wczytywanie danych

Trwa przesyłanie danych.
Twój sklep Kaufland

Dotychczas wybrane sklepy

Wybór najlepszych mięs

O przyjemności jedzenia mięsa decyduje jego jakość i smak. Istotne znaczenie ma dla nas również odpowiedzialna hodowla zwierząt i kontakty z rolnikami. Dzięki temu staliśmy się prawdziwymi ekspertami od doskonałego mięsa.

Pokażemy Ci, jaki asortyment oferuje nasze stoisko mięsne. Poza tym na naszym stoisku samoobsługowym również znajdziesz najlepsze wyroby mięsne o potwierdzonej jakości.

Oferta ważna od 14.03.2024 do 20.03.2024 lub do wyczerpania zapasów.


Nasze stoisko mięsne

Podstawowy adres, gdy szukasz najlepszego produktu

Stoisko mięsne z ladą w stacjonarnym sklepie Kaufland

Na naszym stoisku mięsnym liczą się smak i jakość. Czy szukasz wieprzowiny, jagnięciny, drobiu czy irlandzkiej wołowiny, u nas znajdziesz zawsze mięso najwyższej jakości, które możesz jeść z czystym sumieniem. A to dlatego, że należyte warunki hodowli świń i drobiu, długoletnie partnerstwa łączące nas i hodowców mają dla nas szczególne znaczenie.

 

Oferujemy:

  • szeroki wybór specjałów z wieprzowiny i wołowiny
  • swieży drób pochodzący z hodowli, w których ptaki mają swobodę i dostęp do naturalnego światła, karmiony paszą bez GMO
  • codziennie świeże dostawy
  • codziennie kontrolowana jakość
Chętnie Ci doradzimy



Sprytne pomysły kuchenne

Szybko i prosto

Mamy dla Ciebie świetne wskazówki i triki, które ułatwią Ci przygotowanie mięsa.

Czerwone mięso - jak je przygotować

Krojenie mięsa

Mięso czerwone łatwiej można pokroić w kostkę, jeżeli wcześniej zostanie lekko zmrożone.

Mięso mielone - jak je porcjować

Porcjowanie mięsa mielonego

Włóż mięso mielone na płasko do woreczka na mrożonki i trzonkiem noża zaznacz porcje. Gdy masa mięsna zamarznie, poszczególne porcje można po prostu odciąć.

Jak wykorzystać mięso z kością

Mięso z kością

Kości nie powinno się oddzielać od mięsa przed jego przygotowaniem. Podczas gotowania ze szpiku kostnego wydzielają się nukleotydy i aminokwasy, które wzbogacają smak mięsa.


Przepisy